VINTAGE
Het verschil met Retro is, dat vintage eigenlijk gewoon een chique woord is voor tweedehands en Retro is nieuw gemaakt naar een design van vroeger.
Maar vintage is vaak wel oud of zelfs antiek. Desalniettemin allebei helemaal leuk! 
Wij hebben de leukste vintage items gevonden om superleuk en hip te combineren in uw interieur met Retro of nieuw.

** Al onze vintage artikelen hebben reeds een lang leven achter de rug, dus deze items hebben soms wat beschadigingen, roestplekjes of deukjes. Wanneer het gaat om échte blussen uit porselein o.i.d. zal ik dit omschrijven bij het artikel. Bij blik, emaille, hout of bamboe kan ik helaas niet elk plekje beschrijven, uiteraard probeer ik zo duidelijk mogelijk via de foto over te brengen wat de staat is van het artikel. Maar juist het "doorleefde" van deze artikelen maken deze  stukken zo uniek.

** Let op! Deze vintage artikelen zijn natuurlijk uniek in hun soort, dus het is niet zo dat wij hier voorraad van hebben ofzo. Het gaat vaak om unieke enkele stuks!
 ►Onder de diverse tabbladen met  "Vintage" staan ook kopjes met : "Reeds verkocht". Onder deze tabs proberen wij zo snel mogelijk,  ná verkoop,  de items te plaatsen die er NIET meer zijn, dit om u niet al te lekker te maken met dingen die reeds verkocht zijn, maar om toch te laten zien wat u reeds gemist heeft...én om u te laten zien wat voor artikelen wij zoal in ons assortiment hebben.

Sorteer op

Beaudeco
Herman Heijermansstraat 4
1822 LB Alkmaar (NH)


06-25071971
info@beaudeco-art.nl

© 2014 - 2024 Beaudeco-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel