Gaan jullie trouwen en hebben jullie nog wat hulp nodig bij het organiseren, de aankleding of op de dag zelf? Dan ben je op het goede adres!
Ik verzorg jullie bruiloft met alle liefde   ♥♥♥...

Want wat is de liefde toch mooi!  En hoe heerlijk is het als jouw allermooiste dag voor jou geregeld wordt precies zoals jullie het hebben willen?
Voor een groot én klein budget. Dat is ook misschien waar mijn kracht ligt. Waarom duur als het goedkoper kan? Met uiteindelijk hetzelfde resultaat!
Ik geloof erin dat IEDEREEN een huis, een tuin of die gewilde bruiloft kan aankleden met een GROTE ZAK geld. Maar is het niet héérlijk als jullie ook nog wat geld overhouden voor bijvoorbeeld die geliefde jurk(!!) en trouwkostuum? :)

 

      

Credits fotografie gaan naar: https://www.daveweij-fotografie.nl/

Met jullie hulp maak ik een moodboard om de sfeer te bepalen als mede een lijst van wáár jullie van dromen voor op jullie bruiloft en wát jullie graag zouden uitbesteden aan Beaudeco. Aan de hand hiervan maak ik dan een offerte, die uiteraard aan "alle kanten"nog aan te passen is, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn. Uiteraard ga ik voor jullie op zoek naar de leukste, de hipste, de mooiste, de gekste en de meest romantische items om jullie trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken. ♥♥♥
De decoratie kan uit eigen voorraad komen van Beaudeco, maar ook weet ik wat superleuke adressen om dingen te huren/kopen of ik kan zelfs items, speciaal voor jullie, zelf maken. 
 

https://www.brittlaske.nl          
Credits fotografie : https://www.brittlaske.nl

Combineer je het uitbesteden van de styling met het uitzoeken van te huren items uit onze webshop, dan krijgt u 10 % korting op de huurprijs. 
Interesse? Mail mij dan voor het maken van een afspraak! saskia@beaudeco-art.nl

Klik hier voor de Styling en decoratie items

PS. Mocht je géén ceremoniemeester(es) kunnen vinden is dit ook altijd bespreekbaar.
 

 

       

      

 


 

Sorteer op

Beaudeco
Herman Heijermansstraat 4
1822 LB Alkmaar (NH)


06-25071971
info@beaudeco-art.nl

© 2014 - 2024 Beaudeco-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel