Superleuk dat je ook wilt weten WIE er nu achter Beaudeco zit!
Ik ben Saskia Roede en ik ben een altijd enthousiaste, beetje gekke, positieve, zéér creatieve dame uit het jaar 1970
( het beste naar mijn mening!) met het hart op de tong en een open boek.
Ik doe alles op mijn eigen manier, ben vooruitstrevend, durf rebels te zijn en ik verkoop voornamelijk dingen die ik zelf mooi, leuk vind of die mij een nostaligsch gevoel geven. ( eigenwijs hé)

Waar begon ik?
In 2005 ben ik gewoon begonnen met Beaudeco. Ik maakte toen al tassen en mijn vriendinnen vonden dat ik ze, in plaats van weggeven, nu maar eens moest gaan verkopen. In eerste instantie op markten en braderieën in de kop van Noord Holland en later stond ik ook op alle grote festivals van Nederland en soms ook daarbuiten. Mijn assortiment natuurlijk in een op festivals aangepaste versie. 

Wat heb ik zoal gedaan?
In 2008 kreeg ik de kans om een leuk pand in de Magdalenenstraat te Alkmaar te huren, wat ik met beide handen heb aangegrepen, want aldoor alles moeten in-en uitpakken was toch wel een heel gedoe! Mijn baan opgezegd en ineens was ik de bezitter van een winkel! 
Mijn winkel ingericht als een soort kleurrijke huiskamer met achterin een tafel waar ik lekker creatief bezig kon zijn.
Meteen in het 1e halfjaar van het bestaan van de winkel genomineerd voor "Leukste winkel van Alkmaar" en ik eindigde dat jaar op de 7e plek.( ik wist niet eens van het bestaan van die verkiezing en toch in de top 10!)
Ondertussen al 2 x een 2e plaats in de "Leukste roze etalage verkiezing" t.b.v. de Roze week in Alkmaar, en in 2014  2e leukste winkel van Alkmaar. (van ruim 600 winkels in Alkmaar)  Hoe trots kun je dan zijn?!

Wat bied ik?
In de webshop staan tegenwoordig voormamelijk vintage artikelen, maar daarbij vind je ook nog vele artikelen van over de hele wereld met veel kleur, veelal ook met een kitsch randje( "mooi van lelijkheid"), handwerk( door mij of uit het land van herkomst), weggevertjes met een betekenis, veel retro en allerlei andere artikelen die niet op elke hoek van de straat verkrijgbaar zijn. Daarbij kun je mij ook inhuren voor een festival/ hennafeest of dergelijke om Henna en Jagua tattoo's te zetten,  je kunt mij inhuren voor grime-activiteiten of voor styling/ reorganisatie van je interieur of je kleding(kast). En alsof dit allemaal nog niet genoeg is, sinds 2019 ben ik ook in te huren als weddingstylist, weddingplanner of ceremoniemeester(es).

Wat kan ik?
Ik kan veel,  maar om je een beter idee te geven kun je het beter zelf bekijken! Kijk hiervoor onder het kopje
" Art, Kunst met een grote K", vooralsnog staat daar niet alles in, je kunt mij ook altijd bellen of mailen om te vragen als je een bepaald idee hebt of een verzoek.

Wat is er verandert sinds 2014?
......De wereld verandert snel, koopgedrag,meningen en trends veranderen. Ik probeer veranderingen niet tegen te werken en erin mee te gaan. Ik geloof dat de mooiste dingen op je pad komen als je jezelf volledig openstelt, jezelf geen grenzen of beperkingen oplegt en soms beslissingen moet nemen die eng zijn, maar waardoor weer veel nieuwe deuren worden geopend. 
Vandaar in 2014 niet alleen mooie prijzen, maar ook het sluiten van de deuren van Beaudeco aan de Magdalenenstraat, niet omdat ik het niet naar mijn zin had, of omdat het zoals gezegd "niet liep"..... nee, gewoon omdat ik er nog zoveel dingen naast deed die ik niet meer kon combineren met het van 10-18.00 uur in de winkel zijn en al die activiteiten die je naast een winkel hebt. 
Ik begon aan een nieuw hoofdstuk met een geheel nieuwe website mét shop,  het zetten van Henna en Jagua tattoo's, het staan op de Sunday Market op het Westergasfabriek terrein te Amsterdam en daarbij bleef ik natuurlijk ook gewoon nog lekker creatief bezig.
2018: Momenteel is de webshop wederom vernieuwd, ben ik nog steeds bezig met bovenstaande zaken, maar is mijn assortiment wel veranderd. Ik ben al jaren gek op struinen naar de leukste vintage artikelen, voornamelijk voor mijzelf, maar nu ook voor de webshop! Dus kijk snel onder het kopje Vintage
En....?? Misschien komt er wel weer een winkel, in een andere vorm, maar toch...Nog geen geschikt pand gevonden en daarom vooralsnog alleen nog verkoop via de website/ festivals en markten waar ik nog steeds ga voor goede service, kwaliteit en communicatie. En... uiteraard gezelligheid!
2019: Ik kreeg de eer om een grote bruiloft van vrienden te stylen en te plannen op het landgoed 'Duin en Kruitberg' en tevens vervulde ik de rol van ceremoniemeester. Iets waar ik veel plezier aan heb beleefd heb en wat ik uiteindelijk de laatste jaren al voor veel mensen heb mogen doen. Helaas kwam daar tussendoor ook nog even 'Corona' om de hoek kijken. Maar ik heb mij daar zo'n beetje zigzaggend door heen gewurmd, met positiviteit en daarbij heb ik zelfs Nederlands enigste festival in Corona tijd mogen stylen en helpen opbouwen.
2022: Het eerst jaar ná Corona waarin alles weer zo'n beetje mag. Megadruk met bruiloften, festivals, markten, henna/ Jagua klanten etc.. Heerlijk dat we weer allemaal gewoon aan het werk kunnen! Soms flink aanpoten, maar ik klaag niet! 


Ik hoop dat je met veel plezier winkelt!....

Lieve groet,

Saskia

Beaudeco
Herman Heijermansstraat 4
1822 LB Alkmaar (NH)


06-25071971
info@beaudeco-art.nl

© 2014 - 2024 Beaudeco-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel