Privacybeleid

Privacybeleid Beaudeco-art.nl ( genoemd Beaudeco)

Herman Heijermansstraaat 4
1822 LB Alkmaar
Nederland

Telefoonnummer: 06-25071971
emailadres: info@beaudeco-art.nl
 

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG) van kracht is geworden en wij hebben dan ook meteen ons privacybeleid onder de loep genomen en waar nodig aangepast. Beaudeco wil daar graag zo transparant mogelijk over zijn. Wij willen je daarom laten weten hoe wij de persoonlijke gegevens,  die wij verzamelen, gebruiken en met wie wij ze eventueel delen. Je vindt onze uitgebreide algemene voorwaarden hier.

Welke persoonsgegevens hebben wij van jou?
Wanneer je een bestelling gedaan heeft bij Beaudeco of je hebt je aangemeld voor de nieuwsbrief dan sta je met je naam, email adres en telefoonnummer bij ons in het systeem. That's all,  meer gegevens hebben wij niet. We bewaren geen gegevens van bezoekers die niet (meer) bij ons geregistreerd staan.

Hoe worden je persoonsgegevens gebruikt?
Wij gebruiken je persoonsgegevens uiteraard om een verzending klaar te maken en een verzendlabel aan te maken. Hierbij dienen wij ook jouw emailadres in te voeren, zodat jij bericht krijgt van de desbetreffende vervoerder wanneer uw pakket geleverd gaat worden. Uw emailadres wordt tevens door ons gebruikt om eventuele nieuwsbrieven naar je te versturen. Zie hiervoor ook het kopje "Nieuwsbrief".

Met wie worden jouw gegevens gedeeld?
Je persoonsgegevens worden met onze webprovider ( Myonlinestore; beter bekend als Mijnwebwinkel.nl), de desbetreffende vervoerder en de betaalprovider gedeeld. Dit enkel voor het verwerken en afhandelen van de doorjou geplaatste bestelling.

Hoe lang worden je gegevens bewaard?
De Persoonsgegevens die wij gebruiken om je bestelling af te handelen zijn betalingsgegevens, n.a.w. gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze gegevens worden i.v.m. fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard.

Verstrekking aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Hieronder leggen wij uit met welke bedrijven wij samenwerken.
Voor het afhandelen van bestellingen werken wij samen met:
- Betaalprovider Mollie B.V. ; Bij het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies jij Mollie B.V., dan nemen zij het laatste deel van ons over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling.

-DHL/Postnl; Als je een bestelling plaatst is het onze taak om je pakket zo snel mogeliljk bij je te laten bezorgen. wij maken gebruik van de diensten van DHLparcel/Myparcel(Postnl). DHLParcel/ Myparcel(Postnl) wordt gebruikt om pakketlabels te genereren die worden bevestigd op je pakket zodat jij je bestelling middels een track en trace code kunt volgen. Het daadwerkelijk uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in de handen van desbetreffende vervoerder. Het is daarom noodzakelijk je naam, adres en woonplaatsgegevens met deze vervoerders te delen. Overeengekomen is dat deze gegevens alleen t.b.v. de verzending worden gebruikt.

Webwinkel Myonlinestore( Mijnwebwinkel.nl)

Gegevens die jij invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Zij zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om deze gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL- verbinding. Na het afronden van je bestelling worden je gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor onze administratieve verplichtingen.

Contactformulier
De gegevens die je invult bij het contactformulier bewaren wij totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Nieuwsbrief
Na het aanmelden voor de nieuwsbrief krijg je altijd een aanmeldlink toegezonden via de mail. Pas wanneer de aanmelding geactiveerd wordt ontvang je daadwerkelijk de nieuwsbrief. Op deze manier wordt je emailadres alleen met jouw digitale toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Dit kan op elk moment. Ieder nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

Social Media
In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen zoals bijvoorbeeld de "like" button van Facebook. Wanneer je op één van deze buttons klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens. Hierop hebben wij géén verdere invloed.

Verstrekking aan andere bedrijven en instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

Het recht op inzage, rectificatie, wissing van je gegevens of klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens
Uiteraard heb je ten alle tijden het recht op inzage in je persoonsgegevens, een rectificatie of zelfs wissing van je persoonlijke gegevens.
Wanneer je van mening bent dat wij je gegevens niet op de juiste manier hebben verkregen, verwerkt of bewaren zouden wij het op prijs stellen dat je ons dit laat weten, zodat wij dit op kunnen lossen. Maar uiteraard heb je altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Noodzakelijke persoonsgegevens voor het verwerken van je bestelling
Wij snappen dat er in deze tijd met herhaaldelijke nieuwsberichten over diefstal van persoonsgegevens je uiterst voorzichtig dient te zijn m.b.t. verstrekking van persoonsgegevens, maar wij willen je ervan verzekeren dat wij alle mogelijke maatregelen hebben genomen om verlies of diefstal van deze gegevens te voorkomen. Tevens wijzen wij je erop dat wij zonder de gevraagde persoonsgegevens niet in de mogelijkheid zijn je bestelling te leveren.

Google Analytics
Wij gebruiken Google analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten, Daar staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens door Google analytics verkregen worden na 14 maanden verwijderd.

Beaudeco maakt gebruik van cookies
Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Beaudeco gebruikt cookies om de sessie van de gebruiker te herkennen, en om je naam te herkennen bij het invullen van de gegevens bij het doen van een bestelling. Dit is handig, want zo hoef je niet steeds je naam of e-mail in te vullen. Ook worden er ook Google analytics cookies geplaatst, dit is om het bezoekersaantal te meten. Deze cookies worden niet gebruikt voor individuele advertenties. Ook worden de cookies niet gebruikt om jouw voorkeuren te traceren. Deze cookies zijn van belang om de website van Beaudeco betere te laten functioneren. Wil je de cookies verwijderen? Dat kan! 

Verwijderen en weigeren van cookies
Via de browserinstellingen van je computer kun je reeds geplaatste cookies verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. De wijze waarop verschilt per browser; raadpleeg hiervoor de helpfunctie van je browser. Daarnaast kun je de meeste cookies die bij gebruik van de website van Beaudeco worden geplaatst, zowel individueel als collectief,weigeren via deze link. Hier kun je ook zien welke van de genoemde cookies actief zijn op je browser.

Na het verwijderen en/of het weigeren van cookies kun je overigens wel advertenties blijven zien.

Let op: wanneer je cookies weigert en/of verwijdert kun je niet altijd van alle mogelijkheden van een website gebruik maken. Daarnaast heeft het weigeren c.q. verwijderen van cookies alleen gevolgen voor de computer én browser waarop je deze handeling uitvoert. Gebruik je meerdere computers en/of browsers? Dan moet je bovengenoemde handeling(en) voor iedere computer/browser herhalen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/hoe-beheer-ik-cookies-op-mijn-computer/

Stel nou dat je vragen hebt over onze privacyregeling, of je wilt dat we al jouw gegevens uit ons systeem verwijderen. Neem dan even contact met ons op via info@Beaudeco-art.nl. We helpen je uiteraard graag verder!

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze gezellige nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 23-07-2018 - Super leuke henna tattoo laten zeten. Blij mee, staat zomers....  lees meer
  • 15-04-2018 - Ik heb laatst op de Lentemarkt twee vintage flessen gekocht,...  lees meer
  • 30-10-2017 - Wil graag het broodtrommeltje olifant kopen wanneer deze weer binnen...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Beaudeco-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.