En er volgt nog véél meer uit de Media...

-------------------------------------------------------------------------------------
Waarom kunnen sommige mensen nou niet de spullen laten liggen waar ze liggen!?? MIJN rode loper!!
 

Rode loper gepikt

-------------------------------------------------------------------------------------
Een paar meiden hebben de letters van mijn etalage ramen gepulkt... Waarom doe je dat ??

Én de foto van de daders... :(

-------------------------------------------------------------------------------------
Mijn ramen werden ingegooid en mijn Turkse buurman is stratenlang achter de dader aangerend en heeft hem uiteindelijk nog eerste hulp verschaft, want hij was nogal gewond. Deze keer niet zoveel schade door diefstal, maar toch weer veel schade door het glas en de bloedvlekken!

------------------------------------------------------------------------------------
Ik kreeg geld van een paar kroegen van de kanaalkade( zij spaarden de centjes en 5 centjes op) voor in mijn KIKA pot... en niet zo'n beetje ook! Uiteindelijk heb ik het weer aan de dames van Style Sisters gegeven, voor wie ik hielp sparen voor KIKA.

------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------
7 dagen in de week werken is niet altijd leuk, dus moet je ook wel eens genieten! En dat deed ik op dat moment!

 

------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------"Kunst, kado en kitsch"

Redactie - 26 november 2008

Saskia Roede in haar winkel aan de Magdalenenstraat 6 in Alkmaar. (Foto: Alef Starreveld)

ALKMAAR- Kunst, kado en kitsch. Saskia Roede heeft het op de voorkant van haar winkel staan. Het geeft precies aan wat je allemaal kunt kopen bij Beaudeco aan de Magdalenenstraat 6 in Alkmaar. De winkel ging op 1 november open. Saskia Roede: "Het is een echte snuffelwinkel voor jong en oud. Met veel hebbedingetjes, handgemaakte spullen en andere frutsels."

Onder de naam Beaudeco begon Saskia Roede in 2005 een website met de verkoop van door haar gedecoreerde tassen en andere kunstzinnige uitspattingen. Verder verkocht zij veel van haar handvaardigheden op braderieën en grote festivals. Toen er een pandje vrij kwam in de Magdalenenstraat greep zij haar kans. "Het is altijd mijn droom geweest een winkel te beginnen." Daarmee kwamen haar handvaardigheden op een lager pitje te staan. Saskia Roede stak veel tijd in het decoreren van tassen en andere creatieve bezigheden zoals; mozaïeken, decoreren van kleding, petjes, hoedjes, meubelstukken, inrichten kinderkamers, items voor die kinderkamers maken; zoals lampjes, spaarpotten, schilderijtjes, enzovoort en verder het maken van babybelly's (afdruk van buik zwangere vrouw). "Het is vooral leuk oude 'rommeltjes' te verwerken in de creaties, zodat je een geheel eigen touch geeft aan het geheel, iets wat niemand heeft."

Beetje 'kitsch'

Saskia Roede is met veel enthousiasme begonnen in haar zaak. De eerste paar weken loopt het meteen prima met Beaudeco. "Het is natuurlijk ook een mooie tijd om een winkel te beginnen met betaalbare cadeaus. De reacties zijn hartstikke leuk. De winkel ziet er expres een beetje 'kitsch' uit met veel vrolijke kleuren. Weet je wat het is? Veel mensen zijn in deze tijd niet meer zo snel met het uitgeven van geld. In Beaudeco heb je ontzettend veel alternatieven om toch voordelig een apart cadeau te kopen. Ik verkoop veel handwerk en versieringen uit diverse landen en dat wordt door veel mensen 'herontdekt'. Om de winkel aantrekkelijk te houden, koop ik niet zulke grote partijen in. Op is op en ik wil elke week weer nieuwe spullen in de zaak hebben. Na 5 december ga ik meteen weer de etalage veranderen, zodat je toch weer even binnen wilt kijken wat er nu weer voor aparte dingen te koop zijn."

Workshops

In het nieuwe jaar gaat Saskia Roede weer diverse workshops geven. "Een workshop waarin leren armbanden met allerlei materiaal wordt bewerkt. Verder het decoreren van kleine schatkistjes en workshops waarin het maken van een deco-schilderij centraal staat. Door middel van het bij elkaar zoeken van allerlei materialen kom je dan tot een eigenzinnig decoratief geheel." Op de website van Beaudeco is het mogelijk om artikelen te bekijken en te bestellen via de webwinkel. Er is tevens een mogelijkheid je aan te melden voor een nieuwsbrief door middel van het sturen van een mail naar Saskia.

Beaudeco, Magdalenenstraat 6, 1811 JR Alkmaar, 072-5114753, website: http://www.beaudeco-art.nl, mail: info@beaudeco-art.nl.

 

Beaudeco
Herman Heijermansstraat 4
1822 LB Alkmaar (NH)


06-25071971
info@beaudeco-art.nl

© 2014 - 2024 Beaudeco-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel