Deze pagina op mijn website is voortgekomen uit het feit dat mijn lieve vriendin Mary 25-11-2020 is overleden en ik haar beloofd heb haar prachtige collectie kleding, schoenen, tassen, sieraden, interieurzaken etc.. te  helpen verkopen. Mary was een prachtige dame, heerlijk excentriek, gedurfd, eigenzinnig en wist wat ze wilde, ze was ook nog eens een ware "collector" van de allermooiste spulletjes, van Gucci tot Harley Davidson, van Givenchy tot Adidas.... eigenlijk van alles. 
Met dit wil ik proberen om al haar, oh zo geliefde spullen, een mooi 2e leven krijgen en dat de nieuwe eigenaar(es) er weer nét zoveel plezier aan mag beleven.
Nou zal je zeggen, waarom niet via Vinted, Marktplaats etc.?.. ook dat doe ik, maar met sommige verkoopsites heb ik slechte ervaringen. En misschien is dit wel een blijvende pagina.
NOTE: Ik verkoop dit niet voor mijzelf, maar voor de nabestaande, dus er staat wel een prijs bij het artikel, maar je kunt het niet via mijn website kopen. 
Hiervoor kun je mij benaderen via whatsapp: 06-25071971 of via mail: saskia@beaudeco-art.nl

In memoriam

 

                  

Mary ♥                                             Mary met haar kakatoe pet♥                 Mary met haar levensmotto ;)

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze gezellige nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2021 Beaudeco-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel