Nichtjes Glena en Sabrina groeiden op in Logan, een klein stadje in New Mexico. In het kleine plattelandsdorpje was weinig te doen, dus vermaakten de meisjes zich met het doodslaan van vliegen op de veranda van oma, miniatuur huizen maken uit rotsen en stukjes glas, op zoek gaan naar wilde bloemen en  die ene mooie steen. Hun geweldige oma was de beste speelkameraad in New Mexico; waardoor ze een wereld van kleine verborgen schatten leerden te verkennen en te onderzoeken.
Uiteindelijk volgen Sabrina en Glena elk hun eigen interesses: Sabrina concentreerde zich op kunst en grafisch ontwerp, terwijl Glena meer in het bedrijfsleven en het onderwijs was geinteresseerd.
In 2001 voegden de twee hun liefde voor familiestukken, antieke vondsten, en de tijd gedragen schatten samen met hun ervaring op het gebied van kunst en het bedrijfsleven om een ​​eigen bedrijf te beginnen;
"Pick Up Sticks Jewelry Co, LLC. "
Samen staan zij voor een collectie van unieke handgemaakte sieraden met allemaal een persoonlijk verhaal, onderscheidend, gevatte uitspraken, de teksten zijn herkenbaar, gevoelig, warm en voorzien van humor en ironie, dit alles prachtig uitgevoerd in pewter, silver en glas.

Kortom: Sieraden met net dat beetje"meer"!

Sorteer op
 • SALE!

  SALE: Hanger sleutel "Be Yourself"
  SALE: Hanger sleutel "Be Yourself"

  Prachtige sleutel met aan beide zijden een lief plaatje achter glas. Aan ene zijde de tekst "Be Happy" en aan de andere "Enjoy Life".

  H 5,8 x 2,8 cm.

  € 23,95 € 12,00
 • SALE!

  SALE: Hanger "Good Luck"
  SALE: Hanger "Good Luck"

  Prachtige ronde hanger met aan beide zijden een lief plaatje achter glas. Ene zijde de tekst "Good Luck and plenty of it"en aan de andere "Admit One 5 cents"".

  Ø 4 cm.

  € 18,95 € 9,50
 • SALE!

  SALE: Hanger vogelkooitje
  SALE: Hanger vogelkooitje

  Prachtige 3D hanger in de vorm van een vogelkooitje met een klein geel vogeltje op het stokje.

  H 2,8 x Ø 1,5 cm.

  € 18,95 € 9,50
 • SALE!

  SALE: Hanger zandloper
  SALE: Hanger zandloper

  Prachtige 3D hanger in de vorm van een zandlopertje mét ECHT zand in een glazen lopertje.

  H 2,5 x Ø 1 cm.

  € 18,95 € 9,50
Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze gezellige nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2021 Beaudeco-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel